Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je super,spominju da ce se igrati i skidati preko CLOUDA ako toooo bude,mozemo se pozdraviti sa igranjem jer imamo konekciju nema je u bangladešu ovakve,naravno cijeli balkan..CLOUD je dobar za aziju i usa,i neke eu zemlje jer imaju upload bolestan a da ne spiminjem download,billo kako bilo ako to budeee to ce biti fail i vrlo los potez SONYA?
Posjetite moj novi blog(link dole) http://agronp.wordpress.com/
Ako nadjem poso do 2020 uzecu ga
ja jos ps3 nisam imo a vec stigla 4
STA BI KLITORIS, ZAR JE ONO NISTE NAJAVILI POCETKOM MARTA 2013 U PRODAJI, ILI JE TO BILA NAJAVA KINESKE KOPIJE NA OTOKA PIJACI?
A i ja sam gledao sinoc preko IGN prejako, mogu samo reci svaka cast nadam se da ce potuci microsoft u ovoj sljedecoj generaciji konzola. Sony je uvijek pravio kvalitetne konzole dok je microsoft pravio kvarljivu robu.
Ja sutam dvojku jos uvijek... Trice ni na pomolu ;(
Sinoc sam do 2 gledao. Prezentacija je bogovska, a ovu zivotinju sto su napravili ...pff. Svaka cast. Samo trud i rad. Input output.
Dakle, najavljena je u februaru da ce doci u prodaju u decembru, i to vjerovatno prvo u Americi a u Evropi tek od naredne godine. Zanimljivo.