Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Carlosa stavis u spic, uzmes Nigeriju 4-3-3 Lijevo Babangida, desno Amokachi svi speed maximalan i u sredini Kanu glavom spustaj lopte. Batistutu samo okrenes prema golu debil imao 99 shot power i acc. Kocka i X oboris golmana i tribinu iza njega na pod.
A uzmes Brazil i formaciju 4-4-2 i svaki korner na prvu stativu Ronaldo(pravi)glavom daje go , Nigerija L1+X sa Okochom na 25m svaka probija mrezu :) :) :)
Lijepo je to vrijeme ali nemojte pretjerivat, ne bih vam poigrao te stare igre, nekada su valjale ali vise ne.
Zato postoji termin: nostalgija bratex. Ko hoće, nek ga uzme.
@black hawk zasto se onda u zadnje vrijeme pravi remake???
Dok je ovaca bit ce i vune, 100 evra za sto sony? Mozda za nostalgiju i staru slavu.
Ako nema THPS2 džaba ste krečili.
Kolko sam para potrošio u igraoni na ovo, mogo sam ga novog kupit, samo da je otac dao, ali pošto nije moro sam da krišom idem. a kad sazna da trošim pare na ovo prebije me ko mačku.
ma brate bolje sto sam trosio pare i vrijeme na ovo nego ove danas generacije sto samo po kafanama obitavaju
haha prije odem u klub, marka pola sata.
gdje je syphon filter ?!?!
najaviti će ostatak igrica u sljedećim mjesecima
Ili jednostavno instaliras besplatan Playstation emulator i nisi moro dat ni marke. Ali siguran sam da ce biti idiota koji ce kupit ovo. Ljudi vole trosit pare na besmislice i onda kukat kako nemaju para i kako su ih banke pokrale.
Final Fantasy 7. Dosta za mene. ^^
ovo ce biti super
Tekken, mortal kombat i to je dovoljno.
Nista bez fife
bez PES-a nek ga ne pustaju u prodaju....