{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Snapchat omogućio dijeljenje linkova, postavljanje pozadine i nove filtere glasa

8.7.2017. u 16:26
8
5
Snapchat omogućio dijeljenje linkova, postavljanje pozadine i nove filtere glasa
8
Snapchat omogućio dijeljenje linkova, postavljanje pozadine i nove filtere glasa
Ilustracija
Nakon dugogodišnjih odgađanja, Snapchat je ipak odlučio dozvoliti korisnicima dijenjenje linkova na ovoj društvenoj mreži, kao i nove zanimljive opcije.
Kako bi uvijek bio jedan korak ispred Instagrama, Snapchat svakodnevno dodaje nove opcije, filtere i zabavne maske kako bi zadržao korisnike. Nove opcije su mogućnost dijeljenja linkova, postavljanje pozadine i mijenjanje glasa, a dostupne su za Android i iOS operativne sisteme.

Dosad su linkove na Snapchatu mogli dijeliti samo oni koji su se reklamirali preko ove mreže. Uz ovu opciju, korisnici će moći dodatno dočarati i dopuniti njihove objave. Snapchat će upozoravati korisnike na linkove stranica sa greškom, virusima ili neprimjerenim sadržajima.

Opcija 'Backdrops' omogućuje korisnicima da izrežu neki objekat iz fotografije ili videa i stave iza njega neku drugu pozadinu sa raznim natpisima, bojama, teksturama, temama... Svakim danom korisnicima će biti dostupni različiti objekti i oblici kojima će moći ukrasiti i mijenjati pozadine fotografija, a ne samo lica.

Uz nove filtere za glas, ljubitelji Snapchata mogu se odsad igrati sa miksanjem boje, visine i dubine tona pri svakoj objavi, što je dosad bilo moguće samo na nekim filterima kao što su, na primjer, oni na kojima možete zvučati kao pčela ili lane.

Pitanje je koliko će Instagramu trebati vremena da krene pratiti Snapchat i uvede nove opcije i filtere.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: