Napredna peć od 12.500 eura
12
SMS porukom naručite pizzu
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iznos vrijednosti peči 25000km, za tolike pare platim ženu 60 mjeseci odnosno 5 godina po 400km mjesečno da mi pravi picu i sl obroke
Ova peć je laž!!! Ja evo poslo poruku : \" Ćao slatka peći,dobio sam broj od klixa,možel jedna pizza?\" Peć mi odgovara : \"mogul znat ko je to?Neko me trzo s ovog broja\" Ja opet pošaljem: \"naručio bih pizzu...\" Peć : \"Ej nemam još puno kredita,imam samo za trznut...de mi pošalji kredita\" Ja : \"Ok, aj na fejbuk,ja sam offline pa ćemo se tamo dogg\" Peć: \"sestra mi na računaru...čujemo se kasnije.pusa\" Dakle ovaj sistem u bosni NE RADI.
Ovaj svijet je otišao u p.m.
Naručiš picu i dođeš kući, izgorila i peć i kuća.
...e, sad ga i ti preĆera :)
au, sakibe, ccc
... ništa to nije... commi-ju ne treba aplikacija... commi će telepatijom da izdaje komande ovoj njemačkoj peći, ženi, roštilju, psu, ma i univerzumu... :)
Buba stigla u glavni grad Španije!!! :)) OMG.. postaje sve zanimljivije :))) OMG, OMG!!!
...momire, oplakah :)))
...pa, nisam ni ja travničanin :)
pa nije ovo Fakultet u Travniku :) To puno posla :))
...savjet, obrati pažnju na key words :)
...zadnji, genuine commi :)...ne može ni original uvijek iz ruakava vadit\' asa :)
zadnji.... commi 2 ili commi 3, pokusavam da uocim karakteristike svakog posebno da znam s kim pricam....
...malo me brine prednje lijevo kopito...ništa ozbiljno, dobar gazda sredi časkom :)
:)) odlicno.. prepoznatljivo ;)