{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Skype uvodi neograničene međunarodne pozive za 9,95 $

S
21.4.2008. u 08:21
0
0
Skype uvodi neograničene međunarodne pozive za 9,95 $
0
Skype uvodi neograničene međunarodne pozive za 9,95 $
Skype, program koji omogućava razgovore putem interneta, predstavio je svoj novi plan za neograničene pozive prema međunarodnim telefonskim korisnicima.
Ideja je da se korisnicima omogući neograničeno telefoniranje u 34 države za 9,95 dolara mjesečno, izjavio je za AP Don Albert, zamjenik predsjednika i generalni menadžer Skypea za Sjevernu Ameriku.

Zemlje koje će biti obuhvaćene ovim planom: Kanada, Australija, većina zemalja Evrope, Novi Zeland, Čile, Kina, Singapur, Tajvan, Japan, Koreja i Malezija.

Pozivi sa Skypea i prema fiksnim linijama i mobilnim telefonima su uključeni u Kanadi, Kini, Hong Kongu i Singapuru, a prema ostalim državama samo za fiksne priključke.

Skype već prodaje ove pakete usluga u SAD-u i Kanadi za 3 dolara mjesečno, a postoji i opcija koja uključuje besplatne pozive prema Mexico Cityju, Guadalahari i Monterreyu za 5,95 dolara mjesečno.

Skype se koristi kao softverska aplikacija za komunikaciju putem interneta sa kompjutera koji su opremljeni mikrofonom i zvučnicima.

Iz ove kompanije objavili su da su njihovi korisnici telefonirali 1,7 milijardi minuta u toku prva tri mjeseca ove godine.

Pozivi sa kompjutera na kompjuter putem Skypea su besplatni i razgovarano je u istom periodu 14,2 milijardi minuta.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: