Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
discman 84 predstavljen ...ja ga tek furo 2003/4 i to bio oko stoje da valja
Lijepa vremena...
Walkman ima dužu povjest od RS 😂
Budi mi razum, biću ti srce. Budi mi misao i pogled, biću ti emocija i otkucaj. Laku noć, moja daleka, ali najbliskija.....
@gdjica_zlica nemam blage čita li....ali svi koji pročitaju i dio svojih misli upute svojoj voljenoj osobi automatski njoj ode jedan procenat te čarobne energije.....ja sam sretan.
@gdjica_zlica prije bi se reklo iz avenije pobjede ;-)) jer ljubav sve pobjeđuje.....lijepo je vidjeti ludsko ćakulanje na klix....nekad bilo normala a danas je raritet...velii vam pozdravko vas dvoje.. gdjica_zlica & gradmir1
Ko se sjeća Walkmana...taj je ostario .
danas lji degenerrici nikad nece znati sto znaci kaseta i drvena olovka u tandemu
@LjiljaniZastavaMoja ali samo olovka sa šest stranica a ne okrugla ....
Slusao se kemal malovcic, gori gori srce, snezana, lom bio u slusalica, vise ga ne slusam zbog jale i bube.
Slusalo se Bijelo Dugme uveliko. „S vremena na vrijeme kao da cujem stope , k‘o da ides preko mog praga, s vremena na vrijeme ..........“. Brat uvijek slusao „daj daj“ bio bi me blam kada cujem tu pjesmu slucajno .
Walkman i pejdžer, leviske 501 i reebok clasic
@33stil uzeo neki dan 501 u azelu za 33 kerme
Nemoj to vise nigdje govoriti. Levi, azel, 33km....ne idu gramaticki u istoj recenici. :)