Promocija uređaja
112

Samsungov kamion pun novih proizvoda dolazi u Sarajevo i Mostar

Klix.ba
Foto: EPA
Foto: EPA
U okviru promotivnih aktivnosti ove godine kompanija Samsung organizuje Samsung Electronics Adriatic Roadshow 2017, tokom kojeg će šira publika imati priliku vidjeti i isprobati najnovije proizvode.

Samsung Roadshow kamion je krcat inovacijama- klima uređajima i frižiderima, koji će domove i namirnice hladiti ovog ljeta, mašinama za pranje veša zahvaljući kojima je garderoba nakon pranja kao nova te usisivačima koji podove održavaju čistim.

"Predstavir ćemo i novu AV liniju, s briljantnim novim QLED TV uređajem i zvučnim trakama koji će vaše omiljene TV serije i filmove dovesti bukvalno u vašu sobu. Svi zainteresirani će vidjeti naše perjanice, nagrađene telefone, tablete i nosive uređaje, uključujući Galaxy S8 i S8+, Gear S3, Tab S3 i mnoge druge", navodi se u saopćenju.

Samsung je ovom prilikom pripremio i promotivne ponude, kao i poklone iznenađenja za posjetioce.

Samsung Roadshow 2017 će putovati kroz 12 gradova i četiri zemlje iz regiona, a to su Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Srbija i Slovenija. Posjetit će veće gradove kao i vodeća turistička mjesa u Hrvatskoj. Putovanje počinje danas (srijeda), a završava 1. jula.

U Sarajevo Samsungov kamion dolazi 17.juna i nalazit će se na parkingu kod Ajfelovog mosta na Skenderiji od 15:30 do 21:30 sati.

U Mostaru će biti dan poslije, 18.juna, na parkingu na Španskom trgu od 15:30 do 21:30 sati.

"Pozivamo vas da nam se pridružite na Roadshowu i da ovo putovanje učinite nezaboravnim", poručili su iz Samsunga.