{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Samsung pripremio zlatni i crveni Galaxy S9 i S9 Plus

Klix.ba
16.5.2018. u 14:54
9
11
Samsung pripremio zlatni i crveni Galaxy S9 i S9 Plus
9
Kompanija Samsung je za svoje kupce pripremila dvije nove boje smartphonea Galaxy S9 i S9 Plus, a to su Sunshine zlatna i Burugundy crvena.
Ove dvije boje su proširile paletu boja koju su dosad činile Midnight crna, Titanium siva, Coral plava i Lilac ljubičasta.

Smartphonei u novim bojama izgledaju zaista sjajno, no, zasad će biti dostupni samo na odabranim tržištima. Burgundy crveni model će biti dostupan već ovog mjeseca kupcima u Kini i Južnoj Koreji.

Što se tiče Sunshine zlatne verzije, ona će biti u prodaji od juna i to u Velikoj Britaniji, Australiji, Čileu, Njemačkoj, Hong Kongu, Južnoj Koreji, Meksiku, Rusiji, Španiji, Tajvanu, Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Vijetnamu. Nešto kasnije će uređaji u novim bojama stići i na još neka tržišta, ali preciznih informacija o tome zasasd nema.

Ovo nije prvi put da je Samsung pripremio ekskluzivne verzije svojih flagship smartphonea za određena tržišta. Ranije ove godine je saopćeno da će verzije S9 i S9 Plus s internom memorijom od 128 i 256 GB biti dostupne samo u SAD-u.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: