|

Sam svoj majstor: Ove "zanatske" aplikacije morate imati

Sam svoj majstor: Ove "zanatske" aplikacije morate imati
20
Klix.ba
23.12.2014. u 18:45
30
komentara
20

dijeljenja
Ukoliko ste oduvijek bili sam svoj majstor, nova tehnologija može vam pomoći u kreiranju novih stvari.


Online prodavnice aplikacija za smartphone ne nude samo igrice i društvene mreže, već i korisne alate koji će vam zaista pomoći.

1. Eden Garden Designer - 1,99 dolara, dostupan za iPhone i iPod TouchAko imate želju da svoj novi vrt pretvorite u mali raj, ovo je aplikacija za vas. Dopušta vam da isplanirate svoj vrt i testirate različite dizajne prije nego što se date na prvo sađenje.

2. ColorSmart - besplatno, dostupno za iPhone i AndroidBiranje pravih nijansi boja može biti bolno dug proces. Na sreću postoje aplikacije kao što je ColorSmart, koje će vam olakšati odabir savršene boje za zidove sobe.

3. iHandy Carpenter - 1,99 dolara, dostupno za iPhone i AndroidOva aplikacija ima trake za mjerenje, uglomjere i vaservage za svaku priliku. Ove alate prilagođavate zahvaljujući akcelerometru koji ima svaki smartphone.

4. INSTEON - besplatno, dostupno za iOS, Android i WindowsUkoliko ste ljubitelj daljinskog upravljanja, a u isto vrijeme obožavate kreirati sadržaje za sebe, ovo je prava stvar za vas. Umjesto da imate ograničeni broj opcija, ova aplikacija služi za dodavanje komandi i objekata koje možete kontrolisati iz udobnosti svoje fotelje.

5. HomeAdvisor - besplatno, dostupno za iPhone i AndroidUkoliko ste se nekada preforsirali u stvaranju svoje kreacije slobodno kontaktirajte profesionalca. Home Advisor vam pomaže da organizujete kontakte različitih majstora koji će vam zatrebati kada ponestane inspiracije ili rješenja.

6. The Woodshop Widget - 1,99 dolara za Android, 3,99 dolara za iOSNe razumijete se u tipove drveta, niti u bilo koju temu koja se tiče ovog materijala? Aplikacija The Woodshop Widget je obavezan dodatak vašem smartphoneu koji će vam olakšati odabir drveta za vaš posao.

7. Home Depot App - besplatno, dostupan za iPhone i AndroidOva aplikacija olakšat će vam odlazak u hangare i šoping centre, gdje ćete potrošiti pola dana tragajući za pravim alatom ili materijalom. Home Depot App dopušta vam da svoj šoping isplanirate između svoja četiri zida te da potrepštine naručite bez prijeke potrebe za izlaskom.

8. Houzz Interior Design Ideas - besplatno, dostupno za iPhone i AndroidImate probleme za inspiracijom? Slobodno pogledajte u ono što Houzz ima za ponuditi kako bi u vama podstakao novu ideju. Aplikacija nudi i male kurseve, a uz pomoć chata možete razmjenjivati ideje sa drugim zaljubljenicima u koncept "uradi sam".
Prijavi grešku


Komentari (30)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...