{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


REZ Agencija realizira projekt Cisco Akademije

F
8.1.2008. u 11:51
0
0
REZ Agencija realizira projekt Cisco Akademije
0
REZ Agencija realizira projekt Cisco Akademije
Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH, objavila je javni poziv za upis kandidata u drugu generaciju Cisco Akademije.
Projekt Cisco Akademije pokrenut je tokom 2007. godine i po završetku nastave, kandidati dobijaju pravo polaganja ispita za sticanje Cisco CCNA certifikata, jednog od najtraženijih svjetskih certifikata za područje mrežnih tehnologija.

"Akademija traje 4 semestra, ukupno 280 sati teorijske i praktične nastave. Nastava će se odvijati u multimedijalnoj računarskoj sali REZ Agencije, a izvodit će je cerificirani Cisco instruktori. Kandidati moraju poznavati rad na računaru i osnove engleskog jezika, a za sve prijavljene kandidate organizirat će se testiranje iz poznavanja osnova računarske tehnologije i engleskog jezika, koje će se održati u zadnjoj sedmici mjeseca januara" saopćila je Amela Malićbegović, direktorica Regionalne razvojne agencije za regiju Centralna BiH.

Broj kandidata je ograničen, a prijave se primaju do 25. januara 2008. godine isključivo putem e-mail adrese: [email protected]

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: