Očekuje se u augustu
5

Renderi otkrivaju izgled smartphonea OnePlus V Fold

D. B.
Dugoočekivani preklopni smartphone kompanije OnePlus trebao bi biti predstavljen u augustu, a renderi koji su se pojavili na internetu otkrivaju njegov izgled.

Tipster OnLeaks je na Twitteru objavio rendere koji pokazuju da OnePlus V Fold neće biti samo Oppo Find N2 s drugom oznakom kao što se ranije špekulisalo, nego će zapravo više odgovarati Samsungovom Galaxyju Z Fold 4 i modelu Vivo X Fold 2.

Što se tiče dizajna, možemo vidjeti da OnePlus V Fold donosi elegantne metalne bočne stranice, kao i visoki vanjski ekran s rupičastim izrezom za selfie kameru. Stražnja strana ima završnu obradu poput kože, a istaknuti prstenasti modul kamere sadrži tri senzora i Hasselbladovu oznaku. Ako je vjerovati glasinama, uređaj će imati glavnu kameru od 50 MP (IMX 890) uz ultraširoku i periskopsku kameru.

Na prednjem ekranu će se nalaziti selfie kamera od 32 MP (OV32C), a iako uz nove rendere nisu objavljeni detalji o dimenzijama glavnog ekrana, vjeruje se da će to biti LTPO AMOLED ekran rezolucije oko 1.900 x 2.100 piksela i frekvencije osvježavanja od 120Hz. Senzor za otisak prsta integrisan je u "power" dugme na desnoj strani, a uređaj je opremljen s tri zvučnika od kojih je jedan postavljen na dnu do USB-C porta, a preostala dva na vrhu.

OnePlus V Fold će pokretati Snapdragon 8+ Gen 2 procesor, a napajat će ga baterija kapaciteta 4.800 mAh uz podršku do 100W žičanog punjenja.