Tehnologija
0

Prestigio pametni telefoni stigli na naše tržište

Sponzorirani članak
Dugo očekivani Prestigio Dual SIM Android smartphonei iz MultiPhone porodice stigli su u BiH. Sva tri modela sada se mogu kupiti po vrlo povoljnim cijenama.

Internacionalnu kompaniju Prestigio dobro poznajemo po njihovim tabletima i drugim gadgetima. Poznati su po odličnom odnosu cijene i kvaliteta, a sada su otišli i korak dalje.

Nakon sjajnog uspjeha s tablet računarima (više od 500.000 prodanih MultiPada u 2012. godini) i ulaska u elitno društvo s MultPad 9.7 Pro i 9.7 Ultra modelima te preuzimanja 25 posto tržišta u pojedinim zemljama regije, kompanija je stavljena pred izazov da ponudi još više, ali u još prihvatljivijem pakiranju, poput Android smartphonea. MultiPhone je rezultat svega toga te vam nudi izvrstan omjer cijene i kvaliteta, maksimalnu iskoristivost, vrhunski dizajn te besprijekornu završnu obradu. Sva tri modela dostupna na našem tržištu imaju jednu zajedničku karakteristiku, a to je Dual SIM podrška. Možete ubaciti SIM karticu bilo kojeg operatera jer su oba ulaza otključana.

Radi se o uređajima koji su lijepo dizajnirani, kompaktnog su izgleda, a materijali od kojeg su napravljeni su kvalitetni, što možete osjetiti dok ih držite u ruci.

MultiPhone 4300 DUO dolazi s IPS multi-touch ekranom od 4.3"/10.9cm, Cortex A9 1GHz procesorom koji osigurava besprijekorno funkcioniranje Android 4.0 Ice Cream Sandwich OS-a te svih aplikacija. Pored HSDPA, HSUPA, 3G/UMTS i GSM Quad-band, MultiPhone 4300 Duo također ima Wi-Fi i Bluetooth. Kamera od 5MP s autofokusom osigurava sjajne fotografije u svim uslovima. Također, tu je i prednja kamera od 0.3 MP za videopozive. GPS, FM radio, proximity senzor, light senzor i e-compass su također uključeni. Ovakav paket čini 4300 Duo model moćnim Android smartphoneom koji cilja, kako na poslovne, tako i na privatne korisnike.

MultiPhone 4040 DUO Android smartphone je zapravo manji brat najjačeg modela 4300 DUO, ali s nešto manjim ekranom od 4.0"|10.2cm. Oba modela imaju pažljivo selektirane aplikacije kako biste ih mogli koristiti odmah nakon kupovine, a to su Youtube, Skype, Facebook, Twitter, igre poput Angry Birds. Tu su i Office Suite Pro i eReader Prestigio: aplikacija za čitanje više od 250.000 naslova knjiga na 23 jezika s Prestigio Plaza portala, mnogi od naslova su potpuno besplatni.

Prestigio smartphone na bh. tržištu možete kupiti u svim malo bolje opremljenim IT radnjama. Tokom decembra, Prestigio vrši promociju svojih proizvoda širom BiH u određenim tržnim centrima gdje možete isprobati i uvjeriti se u kvalitet njihovih MultiPada i telefona.