Tehnologija
0

Prestigio Health Care Solutions uređaji - pametan način da brinete o zdravlju

Prestigio je još jednom dokazao da ima ozbiljne namjere prerasti iz B brenda u A brend, uvodeći novu liniju proizvoda - Prestigio Health Care Solutions.

Trenutni svjetski trend gdje se ljudi sve više okreću zdravom načinu života su samo jedan od razloga zbog kojih je ovaj evropski brend počeo proizvoditi Health Care proizvode. Njegova misija je da svojim klijentima ponudi savremena rješenja koja pomažu poboljšati zdravlje i voditi aktivan život.

Prestigio Health Care Solutions uređaji pružaju svojim korisnicima potpuno novi način brige o zdravlju.

Kontrolu zdravstvenog stanja čine jednostavnom, jasnom i zanimljivom, te korisnicima omogućavaju da svoje podatke mogu sačuvati i analizirati na jednostavan i zabavan način putem pametnih telefona ili tableta, pa čak i podijeliti putem maila ili društvenih mreža sa ljekarom, porodicom i prijateljima. Uređaji su prvenstveno namijenjeni mladim ljudima koji vode aktivan život, osobama koje vode računa o svom izgledu, svim osobama koje se rekreativno bave sportom i kojima je povremeno potrebna motivacija, porodicama sa zdravim životnim stilom i onima koji žele pokloniti originalan poklon.

"Uz pomoć naših proizvoda, a na jednostavan i inovativan način, pratite promjene koje se događaju unutar vašeg tijela." samo je jedan od slogana Prestigio HealthCare rješenja.

Na naše tržište su stigla tri uređaja: Smart Pedometer, Smart Body Fat vaga za mjerenje indeksa masnoće i Smart Body Weight vaga.

Prestigio Smart Pedometer

Moderan uređaj, jednostavan za korištenje, opremljen sa Bluetooth ® Smart tehnologijom, pri čemu se informacije o vašim aktivnostima prenose i snimaju na vašem pametnom telefonu ili tabletu.

Uz besplatnu Family Health Compass aplikaciju namijenjenu za iOS uređaje, Prestigio Smart Pedometar prati broj napravljenih koraka, potrošene kalorije, pređene kilometre, šta više pomaže vam pratiti napredak i pruža dodatnu motivaciju kako bi poboljšali svoju fizičku kondiciju.

Prestigio Smart Body Weight Scale

Prestigio Smart Body Weight Scale je kućna vaga koja mjeri vašu težinu i indeks tjelesne težine (BMI), te uz pomoć vašeg pametnog telefona ili tableta omogućava praćenje promjena tokom vremena.

Prestigio Smart Body Fat Scale

Uz besplatnu Family Health Compass aplikaciju za iOS uređaje, Smart Body Fat Scale, kućna vaga, vam omogućava da provjerite tjelesnu težinu, strukturu mišićne i koštane mase, procenat vode i masti u organizmu, ali i da pratite promjene istih tokom treninga i slobodnog vremena.

Više o Smart Health proizvodima možete pogledati na linku ili pratiti na zvaničnoj Prestigio Facebook stranici.