Tehnologija
0

Prema pisanju Guardiana Panasonic modeli LCD TV-a na vrhu

Sarajevo-x.com
U decembarskom izdanju britanskog uglednog časopisa Guardian sprovedeno je testiranje LCD televizora raznih proizvođača iste kategorije koji se nude na tržištu.

U rubrici "Which?" Panasonicov Viera TX-32LX700 proglašen je za najbolji osvojivši najviše ocjene za prikaz standardnih i snimaka visoke definicije, kvalitetu zvuka i jednostavnost upotrebe.

"Želite li najbolji LCD TV od 32 inča koji se može kupiti ne morate tražiti dalje od izvanrednog Panasonic Viera TX-32LX700. Dubina i čistoća slike naprosto su zapanjujuće, a zvuk basova je impresionirao eksperte. Također, apsolutno je inovativan kada su u pitanju dodaci kao što je npr. slot za memorijske kartice za pregledanje digitalnih fotografija.", piše Guardian.

Za one sa malo manjim budžetom Guardianovi eksperti preporučuju: “Panasonic Viera LX-32LX7 je najoptimalniji kompromis. Posjeduje nešto manje ulaznih spojnica visoke definicije ali, kao njena kolegica iz više klase, može se pohvaliti izvrsnim prikazom standard i slika visoke definicije, kao i ugodnim dobro izbalansiranim zvukom.“