Nasljednik modela 6X
4
Predstavljen smartphone Honor 7X
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vidim sta sve izlazi, tacno se pozelim vratiti na old school telefon sa obicnom tipkovnicom.
Imao sam priliku da budem na predstavljanju ovog telefona i mofu vam reći da sam sasvim zadovoljan a i cijena je pristupačna.
Daleko od toga da je linija Honor, flagship serija Huawei-a. To je rezervisano za P seriju i Mate seriju. Honor spada u visu srednju klasu mobilnih telefona
spada u najvisu, samsung i huawei imaju najbolje telefone
1. Kompanije nije Honor nego je to naziv modela kompanije Huawei 2. 4gb rama i 64gb interne memorije nisu osrednje karakteristike
4gb RAM-a i 64gb interne sa mogucnoscu prosirivanja sd karticom, kombinirane sa HiSilicon Kirin 659 SOCom danas dan jesu karakteristike srednje klase. Posto su ovi nasi klix novinari nepismeni pa preveli mid-range kao osrednje, to je do njih.
Klix jel vi namjerno pisete kompanija je Honor umjesto Huawei ili ste stvarno nepismeni, ili je to samo zbog vise komentara?