Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i naravno kod nas ce biti 400€
hej, najjaci su mi ovi papci sto brane samsung na nacin da govore kako su apple korisnici kompleksasi! brate priznaj da si mrtvi kokuz, bit ce ti lakse u zivotu.
pa ove kretene iz samsunga fakat treba tvr.dim qur.cem po glavi udarati nebi li nesto njihovo i originalno izaslo odatle... poslovna politika im je \"wait for apple to make it, and make shitty copy\"
Šlajmsung
I da mi se ugasi u po neceg bitnog, ne bih za smece od samsunga 10 eura dao
koji apple fanboyi :D uzivajte u tom precjenjenom smecu :D
Sto ga uporedjuju sa mec-om? Nikad mu ni blizu nece biti...ccc Moto samsunga: \"Kad porastem bit cu Apple!\"
moze li da ne lici na macbook air? bar tipke da ne budu crne...??? prvo HP.. pa sada ko drugi do (wannabe apple) samsung... strasno... nas bi narod reko ascare...
kako im apple komplekse nabija, to je strašno
a hoce ovi iz Samsunga ista SAMI napraviti???
ne moze jadni Samsung a da ne kopira Apple :)
ma nista od njega ako se PES ne moze igrati
...fala...dosta su mi tri...