Svima dobro poznata
3

Popularna Counter-Strike mapa uskoro dostupna i igračima Fortnite

DP
Foto: screenshot/youtube.com/kolaž
Foto: screenshot/youtube.com/kolaž
Tim Evolve je grupa maštovitih igrača koji stvaraju prilagođene mape koristeći Fortnite opciju Creative. Posljednje remek-djelo predstavlja omaž omiljenoj mapi Counter-Strike, a njen snimak privukao je pažnju velikog broja gamera na Twitteru.

Da nema radioaktivnih zelenih stabala, teško bi se uočila razlika između dvije popularne igre. Arhitektura, boje i rustični ambijent po kojemu je staza Dust 2 poznata među igračima Counter-Strike, sada krasi igru novijeg datuma.

Team Evolve koristi mod Creative u igri Fortnite kako bi stvorili mapu posvećenu popularnom brendu ili poznatim destinacijama. Sarađuju s renomiranim svjetskim tvrtkama kao što su Samsung, Nickolodeon, ali i Međunarodnom organizacijom Crveni križ. Tematske Fortnite mape im donose značajni prihod, piše PC Gamer.

[TWITTER]1227647034850709504[/TWITTER]

Dust 2 će igračima Fortnite biti dostupna preko Battle Lab dodatka. Riječ je o opciji koja otvara mogućnost igranja prilagođenih mapa u Battle Royal modu. Mape su prethodno napravljene pomoću Creative opcije.

Team Evolve će uskoro na Twitteru objaviti kod koji omogućava igranje kreirane mape s još 15 prijatelja. Druga opcija igranja Dust 2 na Fortnite podrazumijeva sudjelovanje na nekom od javnih mečeva.

Svi ljubitelj Counter-Strike koji ne žele igrati mapu Dust 2 na Fortnite, postoji na tisuće javnih servera dostupnih 24 sata dnevno.

Vezani članci