{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Ponesite 1,5 milion knjiga u svom džepu

S
Sarajevo-x.com
7.2.2009. u 14:49
0
2
Ponesite 1,5 milion knjiga u svom džepu
0
Ponesite 1,5 milion knjiga u svom džepu
Foto: Ilustracija
Nakon brojnih inovacija, od kojih su posljednje glasovna pretraga i poboljšanje mape, pretraživački gigant, kompanija Google nudi novu uslugu za iPhone i Android telefone. Njihovi korisnici sada će imati pristup impresivnoj bibiloteci koja sadrži 1,5 miliona djela u online varijanti.
Iako su ove knjige već nekoliko godina prisutne na Googleu u okviru pretrage knjiga "Book Search", kompanija je došla na ideju unaprijediti ponudu, te omogućiti čitanje knjiga, i pregledanje ilustracija i na mobilnim telefonima.

Za sve one koji požele pristupiti izvoru kvalitetnog materijala, mogu to učiniti online i legalno.

Nova usluga nazvana je Google Mobile Book Search, a koristi se jednostavnim upisivanjem adrese books.google.com/m na mobilnom pretraživaču.

Servis korisnicima iz Sjedinjenih Država nudi čitanje preko 1,5 miliona naslova, a onima van SAD-a tek oko pola miliona. Moguće je pronaći djela iz oblasti biznisa, ekonomije, nauke, matematike, turizma i drugo. Kad pronađete knjigu koju želite pročitati, jednostavno na nju kliknete i listate je stranicu po stranicu ili pristupite njenom sadržaju.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: