{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pomoću magičnog ogledala do savršenog make-upa

S
Sarajevo-x.com
29.3.2011. u 21:38
0
6
Pomoću magičnog ogledala do savršenog make-upa
0
Mnoge žene su potrošile malo bogatstvo na kupovinu šminke da bi, nakon što dođu kući, uvidjele da im šminka ne odgovara i da izgledaju poput klauna. Virtuelno make-up ogledalo će staviti tačku na ove skupe greške.
Virtuelno ogledalo je prvo ogledalo voakve vrste u Evropi. Omogućava vam potpuni make-up za samo nekoliko sekundi, testiranje stotina različitih proizvoda u samo nekoliko minuta, a za uklanjanje šminke nisu potrebna nikakva sredstva.

Magično ogledalo je kreirala japanska modna kompanija Shiseido. Simulator omogućava korisnicima da virtuelno nanose šminku za oči, usne i obraze. Kamera na uređaju fotografiše lice, nakon čega je moguće nanositi različitu šminku.

Na ekran osjetljiv na dodir možete nanostiti preko 50 različitih boja, isti broj karmina, rumenila, sjena i slično. Magično ogledalo vam omogućava i da eksperimentišete sa šminkom. Jednom kada pronađete savršen make-up, možete sačuvati fotografiju, te je uporediti s drugim koje napravite kasnije.

Slika koja se vidi na uređaju je savršen odraz u ogledalu. Ukoliko pomjerite glavu, pomjerit će se i odraz u magičnom ogledalu, piše Daily Mail.

Ipak, iako ogledalo omogućava da napravite idealan make-up, ipak vam to ne garantuje da ćete ga moći kasnije idealno nanijeti na lice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: