|

Pokrenut "eBay za milionere"

Pokrenut "eBay za milionere"
0
S
Sarajevo-x.com
10.11.2009. u 11:59
1
komentara
0

dijeljenja
Pokrenut "eBay za milionere"
Ukoliko imate jahtu i luksuzni automobil koji želite prodati, a ne znate gdje, BillionaireXchange je aukcijska web stranica za vas.
Svojevrsni "eBay za milionere" iz Miamija u ponudi ima dugačke jahte, vrhunsko porodično blago i brojne druge stvari onih koji u recesijskom periodu pokušavaju profitirati.

Stranica je oficijelno puštena u rad ove sedmice, a njeni kreatori već imaju velike planove. U toku prethodne desetomjesečne testne faze ostvarili su promet od 180 miliona dolara.

"Većina transakcija vrši se na tržištu Sjedinjenih Američkih Država", kazao je za Reuters Quintin Thompson, suosnivač i izvršni partner BillionaireXchangea.

"Trenutno stanje u američkog ekonomiji mnoge je natjeralo da prodaju svoje luksuzne predmete, a da pritom transakcije vrše u diskreciji, kako ne bi bili osramoćeni", izjavio je.

Na stranici je u ponudi sve, od umjetničkih djela, antikviteta, poslovnih ponuda, domova i drugo. Garantuju privatnost i ekskluzivnost, a među svojim klijentima imaju poznate glumce i sportiste, otkrivaju pokretači aukcijske stranice.
Prijavi grešku


Komentari (1)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...