Najesen u BiH
0

Plešući mp3 player "Rolly“

Sarajevo-x.com
Sonyjev mp3 player koji pleše u ritmu muzike lansiran je prošle godine i trenutno je dostupan samo u Japanu. Od jeseni će i kupci i u Bosni i Hercegovini, i to prvi u Evropi, imati priliku nabaviti ovu simpatičnu spravu.

"Rolly“ punog naziva "Sony Rolly SEP-30BT Sound Entertainment Player” je mp3 audio uređaj namijenjen za sve one koji istinski uživaju u muzici. Uobličen je kao kotrljajuće jaje, sa stranicama koje se otvaraju, te ugrađenim svjetlosnim signalima. Pored toga što može da reprodukuje mp3 i AAC format, ovaj mališa valjkastog oblika, ide okolo po radnom stolu, stanu ili čak ulici i pleše u ritmu muzike koju ste pustili na njemu.

Opremljen je Bluetoothom, a plesne korake uređaja je moguće čak i koreografirati i dijeliti sa društvom preko Interneta. Sadrži 2 GB memorije, teži oko 300 grama, a baterije mu traju dovoljno za pet sati muzičke reprodukcije.

Sony je odlučio da proširi liniju “Rolly” dodavanjem novih kolor opcija. Ovaj muzički player će pored osnovne bijele boje biti u ponudi i u crnoj varijanti, uz plave, crvene i srebrne "ruke“.

"Rolly" će se moći kupiti u prodavnicama "MobilMedije“, autorizovanog Sony partnera za BiH, a zbog ograničenog broja uređaja koji dolaze u našu zemlju, "Rolly“ će se moći kupiti uz rezervaciju.