{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Pismo zaposlenicima Applea: Sutra je druga godišnjica smrti Stevea Jobsa...

4.10.2013. u 20:34
7
44
Pismo zaposlenicima Applea: Sutra je druga godišnjica smrti Stevea Jobsa...
7
Pismo zaposlenicima Applea: Sutra je druga godišnjica smrti Stevea Jobsa...
Steve Jobs (Foto: AFP)
Steve Jobs, genije vizionar, inovator i čovjek koji je diktirao tehnološke trendove, preminuo je 5. oktobra 2011. godine. Povodom druge godišnjice njegove smrti, današnji direktor Applea, kompanije koju je Jobs osnovao, Tim Cook poslao je pismo svim svojim zaposlenicima.
Jobs je preminuo nakon jednogodišnje bitke sa rijetkim oblikom raka uzrokovanim metastatskim neuroendokrinim tumorom pankreasa. Uspomena na njega i dalje je svježa, a njegov duh živi u svakom Appleovom proizvodu.

Tim Cook je danas, uoči godišnjice smrti Jobsa, zaposlenicima poslao e-mail, koji je objavljen i na internetu.

"Sutra se obilježava druga godišnjica smrti Stevea Jobsa. Nadam se da će se svako prisjetiti šta je on značio nama, ali i cijelom svijetu. Steve je bio divno ljudsko biće zahvaljujući kojem je svijet postao bolje mjesto. Često mislim na njega i pronalazim snagu prisjećajući se našeg prijateljstva, njegove vizije i liderstva. On je iza sebe ostavio kompaniju koju je samo on bio u stanju izgraditi i njegov duh će zauvijek biti utkan u temelje Applea. Nastavit ćemo čuvati uspomenu na njega posvećujući se poslu koji je on jako volio. Nema većeg priznanja od toga. Znam da bi on bio ponosan na sve vas", navedeno je u pismu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: