Otkrivena u videu
3
Ovako izgleda Sony Xperia 5 II
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi isto izgledaju
Xiomi mi 10 note! Ako ovako nastave niko im nece parirati. Sony je u kiksnuo kod jednog modela prije par god i tu se stvorila razlika. Brendovi Samsung Apple i HTC su napravili razliku koja je bila tad nedostižna za ostale brendove. HTC-a vise i nema al ima Huawei.
Izgleda kao i Alcatel
Dobar telefon, jedino mu mali ekran i mala rezolucija, nista ispod 500ppi za ovakav telefon.
@Seagul Ljudsko oko ne primjeti razliku u rezoluciji većoj od 400ppi. Čemu onda više?
@Seagul nigdje ne pise kolika je rezolucija?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sony je davno propao sto se tice mobitela.
@Answer Nije Sony propao, samo ga nema na našem tržištu jer je preskup. Ako nema kod nas, ne znači da je propalo. To samo znači da smo mi propali, jer nismo zanimljivo tržište.
I mobitela i televizora