Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kako aktivirat\' bookshelf?:D hah
Ako postoji moze se naci na netu dzaba, to vazi i za knjige. Na facebooku imam profil sa jednom slikom samo radi kontakta sa ljudima koji su daleko, a to da citam knjige preko njeg... Nope.
Still not interested in fb..
super ukoliko ima strucnih knjiga koje su inace tesko dostupne. Slazem se- osjecaj kad drzis knjigu u ruci je neprocjenjiv.
hahah, jesul knjige u pitanju, i čitanje, pa makar i preko fb, nigdje komentara. A samo da kažem, da čitanje preko komp-a nikada ne može pružiti isto zadovoljstvo kao kad držiš knjigu u rukama. Još jedan način da privuku i raju koja voli da čita. Žalosno. Provest ćemo život na fb.