|

Oracle Dan 2007

Oracle Dan 2007
0
S
Sarajevo-x.com
26.10.2007. u 11:19
0
komentara
0

dijeljenja
Oracle Dan 2007
Oracle partneri i klijenti iz cijele Bosne i Hercegovine okupili su se i ove godine na Oracle Danu. Ovo, već tradicionalno godišnje okupljanje, ove godine ugostilo je preko 150 predstavnika BiH kompanija koji su se u dva dana bogatog programa upoznali sa novitetima u Oracle ponudi.
Neum je 18. i 19. oktobra 2007. bio domaćin Oracle Dana 2007. U ugodnoj atmosferi Hotela Zenit, okupili su se najveći Oracle klijenti, Oracle partneri - predstavnici BiH informatičkih kompanija, uposlenici kako lokalnog Oracle ureda tako i regionalni stručnjaci za pojedine proizvode, te menadžeri Oracle-a za jugoistočnu Evropu.

"Događaji kao što je Oracle Dan omogućavaju našim klijentima i partnerima prostor za razgovor i razmjenu iskustava kako sa Oracle-om tako i između sebe. Ove godine posebno smo se radovali ovom skupu zbog izuzetnih napora koje ulažemo u domenu Customer success-a, posebnog programa koji je dijelom Vizije 2010, Oracle-ovog programa za pozicioniranje na vodeće mjesto najcjenjenije kompanije u EMEA-i", rekao nam je Edin Fetahović, direktor Oracle BH.

Dvodnevni program predstavio je novosti koje donosi Oracle 11g, najnoviju verziju Oracle aplikacija R12 E-Business Suite, itd.. Posebno zanimljive bile su sesije o uspješnim projektima koje je Oracle u proteklom periodu uradio zajedno sa svojim partnerima. Prezentacije o projektima na kojima učestvuju i predstavnici klijenata ostavljaju malo prostora špekulacijama o klijentovom zadovoljstvu urađenim. Čuli smo izlaganje direktno od klijenata iz Mimsa, Klasa, Ministarstva finansija. …
Po prvi put ove godine program je uključio i bogatu zabavu u večernjim satima. Do kasnih sati goste su zabavljali Al Dino, Urban Sevdah i Batko. “Protekla godina bila je najuspješnija godina, kako u poslovanju Oracle korporacije, tako i u poslovanju Oracle BH. U Oracle BH ostvarili smo 370% porast u odnosu na fiskalnu 2005. godinu. Htjeli smo ovaj uspjeh podijeliti sa svojim klijentima i partnerima, te se zajedno opustiti i zabaviti”, potvrdio nam je g. Fetahović.
Oracle je svjetski enterprize software lider. Već je godinama ime Oracle sinonim za najkvalitetniju i najprodavaniju bazu podataka.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.