Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj od straha za privatnost idu sa Facebook-a na WhatsApp, a Facebook vlasnik WhatsApp-a...
Imam neku raju vani, niko ali bas niko po definiciji nema fejs. Zive ljudi, putuju, planinare, zivot prelud. Instagram imaju trebe do 23 godine, to sam skontala. A kod nas treba 30 kuka sine, puci usne izbacuj, kupuj appove za lajkove, obucena ko ambasador vanjskih poslova na slikama a nema 3 marke u novcaniku.
upravo to, zabava za sirotinju.
... ko to još poredi FB i Whats App... totalno suprotne namjene ....
WhatsApp, raj na zemlji, privatnost na nivou, sloboda bla bla. Cuk je vlasnik WhatsAppa i sve je receno
a facebook kupio whatsapp haha :D
Opada interes za hljeb, korisnici više koriste somun
Korisnici su veoma glupi jer Facebook je vlasnik WhatsApp-a.
možda ipak ima nade za ovu planetu.
Whatsapp je u vlasnistvu Facebook-a. U startu ogromna fula s naslovom. Facebook = Instagram = Whatsapp Google = Youtube Microsoft = Skype = Github
Muhammed dira Aisu po guzi.
Glupiranje na kljiksu je izgleda najjača disciplina
Glupiranje na kljiksu je izgleda najjača disciplina
Joooj balije, poserem vas se u svaki ramazanski dan koji ste ispostili.Majku li vam vasu jėbem Tursku. 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷
Muhamed guzi Aisu. Za iftar joj umjesto mlijeka svrsi u tanjir hahahahaha
@dogs_above_people_1 HAHAHAHAHA znaci komentarises na svakom clanku,kume malo je reci da si retardiran,i jadan po ovim komentarima!!!!!! HAHAHAHAHAH bas me zanima na sta licis kada ovoliko palamudis po ovom jklixu HAHAHAH oj sine izađi malo na sunce ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
cekaj, whatsapp ima forum?????
Kako bolan opada interes a umene zena svakih 30 sekundi provjeri moj profil?