Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRAVl PATENT za tzv. \"smart telefone\" _p.r.v.a_ je izbacila korejanska firma HTC, i ako iko ima pravo da trazi neke patente, to je HTC. APLLE je najobicniji KOPIRANT, a javna je tajna da iza njih stoji vlada SAD-a, kao i iza Facebooka.
prije bih rekla da je ovo glface musko (ako se moze nazvati tako) tj jado supljoglavi...djaba ti sine (a i svakom ko razmislja kao ti) i ifone i hologram kada ti je u glavi prohujalo s vihorom a 99,9 % je vjerovatnoca da si po fizickom izgledu nalik morzu ;)
@qlface NIkad do sad nisam komentarisao nista na ovoj stranici ali zbog tebe sam upravo ovo ucinio ! Ugl. vidi se da si obicna sponzorusa po nacinu pisanja,i da ne znaci ako ima Apple da si u trendu ili necemu vec ! Samsung S I.II,III i Note I,II i sad ce izaci III . Su dosta efikasniji od Apple.ovih plagijata koji navodno tuze Samsung za kopiranje svega sto oni POSLIJE samsunga IZBACE NA TRZISTE ! Ugl. ako ti je ovo astrofizika sta pricam da ti pojednostavim : APPLE FUJ SAMSUNG DOBAR ,TI DR*LJA ! Skontala?
Nemate vi para za iPhone pa pljujete. Zene vole muskarce koji su u trendu i imaju para, a to bi bili mi koji imamo Apple proizvode. Vi ostali mozete da ga slajfate pored vasih plasticnih HTC-a i da lupate po tastaturi na portalima b kategorija
hahaha ja levata, najbolje da da proglasite samsung državnim neprijateljem i bombardujete ga, sravnite sa zemljom, onda nećete imati konkurenciju.
Jarane, živ ti meni bio ali HTC nije koreanski, nego tajvanski, tj. kineski, ako računaš da je Tajvan odmetnuta kineska teritorija. ;-)
Y.e.b.e.m im mrtvog ćifuta Jobsa
Uvijek zadnji izbace mob i njima neko ukrao patente, americko sranje!!!
TRUHLA JABUKA TRUHLAAA
Ja budala mati mila!!
OVO SU KRŠĆANSKI TELEFUNI, BATALTE TO DIJECO MOJA DRAGA
Izdrzi Apple! Sve drugo ce proci, ali Apple ce biti!
hahahahahahahahaha,pazi bosnjaka agenta,nacija koja ne zna ni fildzan napraviti bavi se svjetskim gigantima,sibe furdo hihihihi
kakav clanak ko da ga je prvacic pisao.
lijepi moj htc . Nikakvih problema nemam