Tehnologija
0

Novo iz Olympus-a C-315ZOOM

Klix.ba
Novi Olympus C-315ZOOM je elegantan, jednostavan i cijenom vrlo pristupačan digitalni fotoaparat.

Prošle godine, prethodnik ovog modela, C-310ZOOM ponosno je osvojio prestižnu TIPA nagradu . Olympusov bestseller proglašen je ‘Best Digital Budget Compact Camera’ od strane organizacije koja ocjenjuje uređaje najviše kvalitete u svijetu fotografije.

C-315ZOOM konstruiran je kako bi ambicioznim početnicima digitalnu fotografiju učinio pristupačnom i atraktivnom. Temeljen na pobjedničkoj kombinaciji jednostavnog upravljanja i visokoj kvaliteti, kruna ovog modela je dodatna prednost – rezolucija od 5.1 miliona piksela. Od sada fotografi imaju još veću slobodu pri izradi velikih ispisa ili izrezivanja slika bez vidljivih gubitaka na kvaliteti. Nova visoka rezolucija praćena je svjetlosno jakim, 2.8x zoom objektivom za briljantne slike iz blizine dok 5 scenskih programa snimanja osiguravaju prilagodljivost snimanja gotovo svakoj situaciji. Dodatno, C-315ZOOM također nudi snimanje u Super Makro načinu, omogućujući snimanje na blizini od nevjerojatnih 2cm. Za one koji žele još veću raznovrsnost, na raspolaganju je funkcija snimanja video zapisa. Snimke se mogu s lakoćom pregledati i ocijeniti na ugrađenom LCD zaslonu veličine 4.6cm.

C-315ZOOM podržava PictBridge standard, što znači da ćete fotografije moći ispisati bez upotrebe računara – direktnim spajanjem s kompatibilnim pisačem kao što je npr. Olympus P-10 za istinsko uživanje u istaknutim fotografijama. Alternativno, ispis fotografija jednim dodirom moguć je i na pisačima koji podržavaju ImageLink sustav ispisa. Slike se pohranjuju na xD-Picture kartice (16MB se isporučuje s fotoaparatom). Ove malene, brze i izdržljive kartice raspoložive su do kapaciteta od 1GB. Za korisnike koji nemaju pristup pisaču ili za one u pokretu, xD-Picture kartice mogu se odnijeti u foto laboratorij, gdje također možete uživati u besprijekornim fotografijama.

Za korisnike koji se po prvi put susreću s digitalnom fotografijom te one koji žele maksimum za uložen novac, a da istovremeno uživaju u nadprosječnoj rezoluciji, Olympus C-315ZOOM iskreno se preporuča.

www.ntchs-shop.ba