Poslastica za Balkan
6

Novitet na Play Station 5: Ratchet & Clank Rift Apart dolazi titlovan na hrvatski jezik

E. M.
Ratchet & Clank: Rift Apart
Ratchet & Clank: Rift Apart
Dugo najavljivani ekskluzivitet za Play Station 5 Ratchet & Clank: Rift Apart koji će pružiti nezaboravno iskustvo igranja na posljednjoj Play Station konzoli dolazi u junu, a posebno zadovoljstvo je što dolazi titlovan na hrvatski jezik.

S obzirom da je interes za Play Station konzole na području Balkana sve veće, a imajući to u vidu Sony Interactive Entertainment i Insomniac Games odlučili su igru prevesti i na hrvatski jezik.

Ratchet & Clank je akciona platforma u trećem licu koja je izašla prvi put 2002. godine, a posljednje izdanje objavljeno je prije četiri godine. S novom konzolom Play Station 5 Ratchet & Clank: Rift Apart donosi, kako obećavaju, nezaboravno iskustvo igranja, koje će omogućiti igračima da na najbolji način osjete sve mogućnosti Play Station 5 i DualSense đojstika.

Igra je predstavljena još prošle godine na PS 5 eventu, a premijerno u prodaju izlazi 11. juna ove godine. Prednarudžbe su otvorene prije dva dana, a već sada vlada veliko interesovanje za igru koja dolazi potpuno titlovana i s in-game menijem na hrvatskom jeziku, što je u svakom slučaju pristupačnije mlađoj populaciji.

Kada zli dr. Nefarious upotrijebi uređaj pomoću kojeg može pristupiti alternativnim dimenzijama kako bi pronašao galaksiju u kojoj uvijek pobjeđuje, Ratchet i Clank se razdvoje. Dok se pokušavaju ponovno ujediniti, upoznat će još jednog Lombaxa - borca i člana pokreta otpora, istražiti nove i poznate krajeve (ali s novim dimenzijskim preokretima!) i koristiti cijeli novi vanzemaljski arsenal oružja.

Ako nikada prije niste igrali igru​​ Ratchet & Clank, ovo je izvrsna prilika za početak jer ova je avantura samostalna priča, ali i dugogodišnji fanovi serije otkrit će dodatne i još dublje poveznice s prethodnim igrama.