{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi dodatak za Samsung Galaxy S6 ima dodatnu bateriju i microSD slot

21.7.2015. u 10:56
20
20
Novi dodatak za Samsung Galaxy S6 ima dodatnu bateriju i microSD slot
20
Ono što se vlasnicima Samsungovog smartphonea Galaxy S6 najviše smeta je neodvojiva baterija i nedostatak microSD slota, ali je i taj problem sada riješen na određen način.


Samsung je odbacio svoje dvije karakteristike kako bi Galaxy S6 bio tanji i lakši, a za njegovu proizvodnju su korišteni aluminij i staklo. Korisnicima se ne sviđa to što je bateriju nemoguće odvojiti, kao i to što uređaj nema slot za microSD karticu. No, sada se na tržištu pojavio dodatak, odnosno kućište offGRID, koje sadrži bateriju od 3.700 mAh, ali i microSD slot koji podržava kartice kapaciteta do 128 GB.

Problem je što smartphone izgleda veći, no, treba imati u vidu i da uz to pruža dodatnu zaštitu uređaju. Cijena ovog kućišta je 89.99 dolara, a dostupna je i verzija za Galaxy S6 Edge.Na tržištu postoji još jedan dodatak sa istim funkcijama. Radi se o kućištu Spacestation kompanije Mophie. Ovo kućište sadrži bateriju od 6.000 mAh, a dostupno je u tri verzije kada je riječ o memoriji, 32 GB (150 dolara), 64 GB (200 dolara) i 128 GB (300 dolara).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: