Stižu početkom godine
3

Nove fotografije otkrile boje predstojećih Samsungovih mobitela

D. B.
Sada je prilično sigurno da Samsung ubrzava svoje planove te da se priprema za predstavljanje flagship smartphonea početkom 2021. godine, a to bi se moglo dogoditi već 14. januara.

Prema posljednjim informacijama, na novi Samsungov događaj Unpacked nećemo dugo čekati, a u međuvremenu je pouzdani tipster s Twittera Evan Blass objavio fotografije koje predstavljaju dosad najbolji uvid u nove Samsungove uređaje, uključujući njihove boje.

Kao što je prethodno najavljeno, standardni Galaxy S21 će biti dostupan u četiri boje, bijeloj, sivoj, ljubičastoj i roze. Ovaj manji model će posjedovati 6,2-inčni AMOLED ekran, kao i prošlogodišnji S20, kao i primarnu kameru od 12, ultraširoku od 12 i telephoto kameru od 64 MP. Ovisno o tržištu, S21 će se prodavati s Qualcommovim Snapdragon 888 ili jednim od Samsungovih novih Exynos 2100 procesora.

Samsung će predstaviti i veći Galaxy S21 Plus koji dijeli specifikacije s manjim bratom, a dolazit će u istim bojama osim roze.

Prošlogodišnji S20 Plus nije bio ni blizu popularan kako su u Samsungu očekivali, jer je S20 Ultra na kraju privukao najveći interes. S obzirom na popularnost više premium uređaja i činjenicu da se pristupačniji S20 FE sjajno prodaje, S21 Plus bi ponovo mogao razočarati.

S21 Ultra će biti dostupan samo u crnoj i bijeloj boji, a nazad će biti modul sa četiri kamere i laserskim autofokusom. Fotografije ne otkrivaju uređaje iz svih uglova, tako da je nemoguće potvrditi da će podržavati Samsungovu S Pen olovku. Ovaj uređaj će imati 6,8-inčni AMOLED ekran, ogromnu bateriju i drugo.