Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene Shemso napuni za 5 sekundi :)
yebes brzinu punjenja, neka se puni kao i do sad nije problem u tome vec u kapacitetu tih baterija ocito su preslabe za mini racunare u sta su telefoni pretvoreni
to je jednostavno nemoguce toliku snagu napuniti za par sekundi...
30% da ce se puniti za par sekundi, a 100% da nece.....
Koji je ovo bullshit i dno novinarstva i uredništva! 1.000 do 10.000 puta jače ?!?!? WTF? Šta znači jače, o ti Klixigatore? Da li su možda "jače" po gustoći spremljene energije, unutar baterije (Wh/kg), ili gustoći snage (W/kg) ? Još da mi je znati koju ste to bateriju u potpunosti napunili za par sekundi? Nije bitno šta se piše, bitno je da se piše i drži "portal" u životu! Sramota i neupućenost. btw, LiFePO4, anyone?!
pune se valjda baterije a ne telefoni
Dno, ljaga i šlajm novinarstva i tehničkog "kova".
Sta je ovo, stalno se ponavljate. Koji ce mi qrc baterija koja se puni za sekund, daj mi bateriju da izdrzi (bar) dva dana (svako vece sam na punjacu) pa to nije mobilni telefon nego zičani telefon.
A Kampus Univerziteta u Sarajevu nema kantinu za studente :) osim onih nekoliko privatnih buhara u kojima je najukusnije sto mozete pojesti slani stapici... :D
Ako su mogle generacije do danas bez kantine, prezivices i ti!