Mnogo noviteta
101

Nova aplikacija Klix.ba za iPhone: Dark mode, Klix Studio, personalizirane notifikacije...

Klix.ba
Nova aplikacija Klix.ba za iPhone/iPad
Nova aplikacija Klix.ba za iPhone/iPad
Klix.ba, vodeći informativni portal u Bosni i Hercegovini, nakon nekog vremena predstavlja svoju najnoviju aplikaciju za iOS uređaje, uključujući iPhone i iPad.

Dizajnirana s korisnikom na umu, ova moderna aplikacija koja je potpuno nanovo isprogramirana, donosi niz značajnih unapređenja i novih mogućnosti koje će obogatiti vaše iskustvo praćenja vijesti iz BiH i svijeta, a nama omogućiti brži i dalji razvoj.

Uzimajući u obzir sve veću popularnost tamnog načina rada među korisnicima, nova aplikacija Klix.ba nudi ugrađeni dark mode, omogućavajući vam da uživate u čitanju vijesti u večernjim satima ili u uslovima slabijeg osvjetljenja bez naprezanja očiju. Dark mode će također štediti vašu bateriju, a aktivira se sistemski, odnosno od zalaska do izlaska sunca, ili ako želite možete ručno ga aktivirati u postavkama vašeg iPhonea.

Veoma tražena opcija su notifikacije po kategorijama i od sada je dostupna u novoj aplikaciji. Prilagodite svoje iskustvo praćenja vijesti postavljanjem personaliziranih notifikacija za kategorije koje vas najviše zanimaju. Bilo da su to sport, magazin, auto ili neka druga kategorija, budite uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Unutar nove aplikacije sada je dostupan i Klix Studio sa Emelom Burdžović, ekskluzivni segment gdje možete na jednom mjestu pristupiti svim video intervjuima koji su objavljeni do sada.

Od sada, segment sa oglasima za posao (Klix Posao) je prisutan i unutar nove Klix.ba aplikacije, gdje također možete pratiti najnovije i najaktuelnije oglase za posao, omogućavajući vam da brzo i efikasno pronađete poslovne prilike koje najbolje odgovaraju vašim vještinama i interesima.

Nikada ne propustite interesantan članak! S novom funkcijom spremljenih vijesti, možete lako sačuvati članke za kasnije čitanje, omogućavajući vam da se vratite na vaš omiljeni sadržaj kad god želite.

Osim poboljšanja performansi i stabilnosti kroz popravke bugova, nova aplikacija nudi i poboljšane mogućnosti za oglašivače, otvarajući nove puteve za povezivanje s ciljanom publikom.

Uz sve ove inovacije, Klix.ba aplikacija za iOS uređaje postavlja novi standard u digitalnom novinarstvu u Bosni i Hercegovini, pružajući korisnicima bogat i interaktivan način praćenja vijesti i informacija. Preuzmite novu aplikaciju danas i otkrijte svijet vijesti kao nikada prije, sve na dohvat ruke.

Korisnici Android aplikacije će uskoro dobiti i svoj update.