Promo
9

Nije šala: Zamjena baterije za iPhone 1. aprila po akcijskoj cijeni od 29,00 KM

Mekline, Apple Authorised Reseller i Service Provider, 01.aprila 2019. godine organizuje zamjenu iPhone baterija za sve modele uređaja od iPhone 6 i mlađe generacije po akcijskoj cijeni od 29,00 KM.

"Ukoliko želite iskoristiti ovu akciju, donesite ili dostavite nam Vaš iPhone u naš servis 1. aprila i time se nagradite dužim trajanjem baterije", naglašavaju u Meklineu.

Baterije koje se ugrađuju su originalne od proizvođača Apple i ugradnju vrše isključivo certificirani Apple serviseri. Serviseri će izvršiti dijagnostiku uređaja prije, ali i poslije ugradnje.

"Ukoliko budete onemogućeni da nas posjetite 1. aprila, a želite da iskoristite akciju, potrebno je da pratite upute slanja na servis koje možete pronaći na linku mekline.ba.

Prije dolaska u servis uradite backup Vašeg iPhone-a. Servis ne odgovara ukoliko dođe do gubitka podataka.

Svaki korisnik koji bude čekao na ugradnju baterije imat će priliku prisustvovati besplatnom workshopu o očuvanju baterija, te moći testirati mogućnosti Apple TV-a.

Za vise informacija posjetite nas na adresi Obala Maka Dizdara 3 ili na info telefon +387 33 550 987, naglašavaju iz Meklinea.