Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoj samo Bošnjama mozak opterečivati sa koje kakvom robotikom. Bošnjo životinju upregne i eto ti robota! Neće Bošnjo da konta matrice promjene položaja, koordinata, ravnotežu, dinamiku,.....lakše kahvu ispijati, nego razbijati glavu sa naukom.
Half Life ?
pripremaju ga za Olimpijske igre za robote u bacanju kugle...
koncizno se misli na "najebavanje" tvoje keve... :) bez matrice i uračunavanja nego čisto onako sirovom silom.. nešto poput 3D
The Second Renaissance Part I
Kad im pogine ovaj robot ne mogu ga skuhati s grahom. Hebo ovo.
nisam dobro skonto..jel moze bacat i na predmete?
Dobro baca. Nedo bog opsovat mu nešto, da te zagađa kamenicama, blokovima, tanjirima...
Mehanički Boško Buha. Kul
klix y3bem vam mat3r vama i vas3m glupom filteru.
Nauci sva priznanja za ovaj izum ali najgore sto ce se koristiti u americke osvajacko pljackaske ratove (energenti-nafta npr) kao i u Palestini protiv neduznog palestinskog stanovnistva a u korist cionista fasista.
Men` ovo lici na napusenog mosnjaka kojeg dopinguje njegova kleptomansko -feudalna vlast a bosnjo poslusno skakuce dok u dzepu nema ni za kifle
Jadna braća Rusi.
Sve pare dadoše za vojsku, a sve više Amera je bez posla. Detroid grad snova auto industrije je pred finansijskim kolapsom.
Samo se vi furajte na vojsku i robotiku ;) Samo da znate jedno, robot nema osjećanja niti sposobnost razmišljanja. Robot izvrši ono što mu se naredi. Ako u vojsci zavladaju roboti i ubice na daljinski upravljač (dronovi), loše nam se piše. Imajte u vidu da će ovo kad-tad biti korišteno i protiv civila koji ne slušaju svoju korumpiranu vladu.
Umjesto cigle treba im pusku namontirat I pustiti u Afganistan da se bore. Hiljadu ovakvih robota moze rasturiti cijelu drzavu. Imaju vec dronove a sad I ovo. Ljudi vise nisu potrebni da ratuju.
...i da, uz ispijanje kahve tu je i najebavanje keva. Samo nemoj nauku....ma ko će transponovati matrice kretanja:)