{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Napravljen digitalni radio za pristup Facebooku

S
19.11.2009. u 14:15
0
6
Napravljen digitalni radio za pristup Facebooku
0
Napravljen digitalni radio za pristup Facebooku
Društvenim stranicama poput Twittera i Facebooka uskoro ćete moći pristupiti i putem radija. Tvorci radija, nazvanog Sensia, koji posjeduje i virtualnu tipkovnicu tvrde da će ovaj izum u potpunosti izmjeniti dosadašnje poimanje radija, objavili su australijski mediji.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
"Ovaj radio će učiniti istio što i iPhone sa mobilnim aparatima", kazao je Graeme Redman, direktor jedne od najvećih australijskih kompanija, 'Pure', koja se bavi proizvodnjom digitalnih prijemnika, dodajući da će radio budućnosti biti uskoro dostupan na australijskom tržištu.

Putem radija 'Sensia' možete pristupiti stranicama za društveno umrežavanje, ali u isto vrijeme i slušati, odnosno i čitati vijesti, vremensku prognozu, muziku, te pratiti radijska takmičenja i sve to uz veoma kvalitetan zvuk.

Putem radija koji je konektovan na internet bit će dostupno više interaktivnih aplikacija, što je potpuno novi koncept za radio na kakav su ljudi godinama navikli.

Putem ovog uređaja se može emitirati FM, ali i internet radio, slušati vijesti, vremenska prognoza, ali također slušati i muzika koja je pohranjena na vašem kućnom računaru.

Za izradu ovog uređaja koji će pokušati parirati iPodu, iPhone-u, i drugim digitalnim tehnologijama, bilo je potrebno četiri godine.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: