Dobila i nagrade
14

Nakon prošlogodišnje zabrane, Lora DiCarlo se vratila na CES s novim seks igračkama

D. B.
Baci, Osé i Onda
Baci, Osé i Onda
Nakon prošlogodišnje kontroverze i zabrane na Consumer Electronic Showu, Lora DiCarlo se vratila na CES te je predstavila dva nova proizvoda.

DiCarlo je predstavila svoj drugi i treći "robotski masažer" pod nazivom Onda i Baci, a dobila je i nagrade za ove seks igračke.

Prošle godine je DiCarlo prvobitno dobila dozvolu da predstavi svoj prvi masažer Ose, a dobila je i nagradu za inovaciju u robotici. Međutim, kasnije joj je nagrada oduzeta, kao i pravo da izlaže svoje proizvode koji su zabranjeni iako su neke kompanije koje proizvode seks igračke bile prisutne.

Nekoliko mjeseci kasnije je zabrana ukinuta, nagrada je vraćena, a Di Carlo je dobila dozvolu da se pojavi na ovogodišnjem CES-u.

Osim predstavljanja novih masažera, Lora DiCarlo je saopćila i prodajne rezultate za masažer Ose. Narudžbe su otvorene u novembru prošle godine, a kompanija je ostvarila prodaju u vrijednosti od 3 miliona dolara do kraja godine. Masažer košta 290 dolara, a novi će se naći na tržištu u martu. To će biti vjerovatno jeftinije verzije Osea, Onda predstavlja "robotski masažer G tačke", a Baci je "robotski stimulator klitorisa".