Tehnologija
0

Najkraćim putem do proizvoda i usluga – MojProizvod.com

Sponzorirani članak
Ovih dana svjetlo dana ugledao je prvi specijalizirani internet portal koji će Vam omogućiti pronalaženje svega onoga što želite kupiti ili koristiti, a do sada niste znali gdje to možete nabaviti.

Radi se o portalu MojProizvod koji je zamišljen kao sveobuhvatni internet vodič kroz proizvode i usluge sa teritorija Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

"Prezentovanjem proizvoda i usluga želimo maksimalno doprinjeti lakšem snalaženju potencijalnih kupaca i korisnika različitih usluga. Putem jednog internet portala sada je moguće pronaći traženi proizvod i uslugu kao i kompaniju koja je nudi", ističu autori portala.

Portal je podijeljen u kategorije i podkategorije, koje će olakšati snalaženje i omogućiti brži pronalazak željenog. Tu je i pretraživač koji kao rezultate „izbacuje“ ne samo proizvode, nego i kompanije povezane sa vašim upitom.

Svaka kompanija na ovom Vodiču ima svoje kontakt informacije, te proizvode sa detaljnim opisima i fotografijama. U sklopu portala planirano je i uvođenje rubrika „Vijesti kompanija“ i „Katalozi“ koji će još efikasnije omogućiti prezentovanje usluge klijentu.