{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najkraćim putem do proizvoda i usluga – MojProizvod.com

S
3.1.2008. u 10:44
0
0
Najkraćim putem do proizvoda i usluga – MojProizvod.com
0
Najkraćim putem do proizvoda i usluga – MojProizvod.com
Ovih dana svjetlo dana ugledao je prvi specijalizirani internet portal koji će Vam omogućiti pronalaženje svega onoga što želite kupiti ili koristiti, a do sada niste znali gdje to možete nabaviti.
Radi se o portalu MojProizvod koji je zamišljen kao sveobuhvatni internet vodič kroz proizvode i usluge sa teritorija Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore.

"Prezentovanjem proizvoda i usluga želimo maksimalno doprinjeti lakšem snalaženju potencijalnih kupaca i korisnika različitih usluga. Putem jednog internet portala sada je moguće pronaći traženi proizvod i uslugu kao i kompaniju koja je nudi", ističu autori portala.

Portal je podijeljen u kategorije i podkategorije, koje će olakšati snalaženje i omogućiti brži pronalazak željenog. Tu je i pretraživač koji kao rezultate „izbacuje“ ne samo proizvode, nego i kompanije povezane sa vašim upitom.

Svaka kompanija na ovom Vodiču ima svoje kontakt informacije, te proizvode sa detaljnim opisima i fotografijama. U sklopu portala planirano je i uvođenje rubrika „Vijesti kompanija“ i „Katalozi“ koji će još efikasnije omogućiti prezentovanje usluge klijentu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li biste kupili novu Nokiju 3310?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: