{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nagrađen revolucionarni dizajn Olympusovog mju-mini DIGITAL

19.7.2005. u 11:34
0
0
Nagrađen revolucionarni dizajn Olympusovog mju-mini DIGITAL
0
Nagrađen revolucionarni dizajn Olympusovog mju-mini DIGITAL
Njegova kvaliteta bila je neodoljiva članovima udruženja TIPA te su novoosnovanom nagradom za inovativni dizajn odali priznanje oblikovanju serije mju-mini DIGITAL.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
TIPA (Technical Image Press Association) je prestižno europsko udruženja fotočasopisa iz 12 zemalja, neovisno od utjecaja industrije foto, video ili digitalnih proizvoda. Urednici časopisa TIPA prosuđuju foto-proizvode prema kvaliteti,izvedbi i vrijednosnim kriterijima koji su od velike važnosti za krajnjeg korisnika.

Stoga kupci proizvoda s logotipom TIPA mogu biti sigurni da kupuju najbolji proizvod u svojoj kategoriji.

Za njima se okreću pogledi i primijećeni su na svakom društvenom okupljanju - mju-mini digitalni fotoaparati u kratko vrijeme su postali omiljeni predmet kako fotografa tako i ljubitelja inovativnog dizajna.

Nagrađen nesvakidašnji dizajn kombinacija je linija i boja ergonomski kompaktnog kućišta, naglašeno ugodnog rukovanja i visoko performativnih fotografskih odlika. Jedinstveni oblik mju-mini DIGITAL inspiriran je tipično japanskim motivom - slikom kapi vode što klizi niz list. Oblo zaobljeno kućište izrađeno je iz samo jednog komada metala, i pruža dojam fluidnosti i gotovo tekuće glatkoće.

Postupak izrade kojim je bilo moguće pretvoriti limenu pločicu u trodimenzionalnu formu, u pet odvojenih stepeni, u Olympusu je razvijen isključivo za ovu seriju fotoaparata.

No, pravi završetak ovog dizajnerskog koncepta je izbor 6 boja koje će pristajati uz svačiji ukus i za svaku priliku.

NTCHS

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: