|

Mobiteli Xiaomi Redmi 7A, Redmi Note 7 i Mi 9T u ponudi kompanije m:tel

Mobiteli Xiaomi Redmi 7A, Redmi Note 7 i Mi 9T u ponudi kompanije m:tel
0
Klix.ba
26.7.2019. u 14:45
3
komentara
0

dijeljenja
1/16
2/16
3/16
4/16
5/16
6/16
7/16
8/16
9/16
10/16
11/16
12/16
13/16
14/16
15/16
16/16
Mobiteli kompanije Xiaomi, koji su kvalitetom i prihvatljivom cijenom oduševili cijeli svijet, stigli su u ponudu kompanije m:tel. Od danas korisnici usluga ove kompanije imaju priliku isprobati vrhunske modele telefona, a to su Xiaomi Redmi 7A, Xiaomi Redmi Note 7 i Xiaomi Mi 9T.
Kompanija m:tel je u četvrtak 25. jula u saradnji sa kompanijom Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo organizovala promociju Xiaomi brenda i tri modela ovog proizvođača.

"Njihovim uvođenjem u ponudu kompanija m:tel nastavlja uspješnu praksu da svojim vjernim korisnicima, ali i onima koji će to tek postati, učini dostupnim telefone koji plijene pažnju i za kojima vlada veliko interesovanje. Kompanija m:tel, kao tehnološki lider na tržištu, nastavlja trend premijernog predstavljanja najboljih uređaja popularnih brendova. S kompanijom Comtrade Distribution imamo odličnu dugogodišnju saradnju, a ovaj put smo zajedno, u skladu sa potrebama i željama naših korisnika doveli svjetski, sve popularniji, brend Xiaomi. Upravo to nas čini prvim telekom operatorom u BiH koji je uveo uređaje ovog proizvođača u svoju ponudu“, istakla je Radmila Bojanić, izvršna direktorica za marketing i prodaju kompanije m:tel.

Direktor kompanije Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo, Adnan Subašić, izuzetno je zadovoljan što zajedno sa kompanijom m:tel promovišu brend Xiaomi koji se u posljednjih nekoliko godina "probio“ na sam vrh kada su u pitanju proizvođači pametnih telefona.

"Xiaomi je danas cijenjen brend koji je stekao naklonost kupaca širom svijeta. Kompanija koja je krajem 2010. godine nastala kao startup, devet godina kasnije izrasla je u jednog od vodećih proizvođača u mobilnoj industriji. Comtrade Distribution u svojoj ponudi nudi veliki izbor telefona, a u saradnji sa kompanijom m:tel, kupcima i korisnicima ovog telekom operatera trenutno će biti dostupna tri modela“, rekao je Subašić.

Brend Xiaomi je postao sinonim za "best buy“ telefone, odnosno uređaje koji kupcima nude najbolji odnos cijene i kvaliteta. U kvalitet i vrhunsko iskustvo koje donose Xiaomi telefoni, korisnici kompanije m:tel mogu se uvjeriti već od danas. Modele Xiaomi Redmi 7A, Xiaomi Redmi Note 7 i Xiaomi MI 9T kupci mogu upariti s nekom od m:tel tarifa i uživajte u neograničenoj komunikaciji.

Više informacija o Xiaomi modelima potražite na internet stranici kompanije m:tel ili u nekoj od m:tel poslovnica.
Prijavi grešku


Komentari (3)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...