Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pfff truhla aha...nemoras svoje ne slaganje javno iznositi, ostavi to u sebi! Jasta...preko koga je apple pravio kampanju kad su izlazili iphone telefoni dok nije bilo androida...? Ne zaboravite kako je izgledao svijet mobitela prije iphona??? same tipkice i dugmici sa prevlasti Nokia brand-a! Copycats! Kakvo mahalnje...ono nase samo da se nesto ima kritikovati i reci..ahmm
Znači, počela kampanja za iphone5
dobro je pa imam 3310, nema opasnosti
Ne znam zasto se na svakom clanku o Androidu mora spomenuti iPhone i obratno. Koristite koji zelite, nema potrebe da pricate o onom drugom. Da nisu dobri ne bi bili top 2, tako da ostavite se prazne price i uzivajte u pogodnostima i jednog i drugog.
Ipak i dalje vise vjerujem androidu nego truhloj jabuci..
Nokia 3310 4ever! :D
nokia 33 4ever! :D
Cijeli internet je \"divlji zapad\" pa ga svi koriste.Pazite sta instalirate i sta ukljucujete na vasem androidu i nema problema.Android forever.
avast! Anti Virus for Android http://www.avast.com/free-mobile-security i nema zime ;)