LG
0

Mobitel Prada II do kraja godine

Sarajevo-x.com
LG i Prada Group, čije je partnerstvo u martu 2007. godine rezultiralo lansiranjem prvog touchscreen mobitela Prada, u nedjelju su najavili izlazak i druge serije mobitela do kraja ove godine.

Gotovo identičan prvom LG Prada mobitelu, nova serija sadrži ultra-tanku tipkovnicu, srebrne boje, koja se izvlači ispod ekrana. Zadržan je originalni minimalistički koncept, a od unaprijeđenih opcija svakako treba izdvojiti mogućnost uspostave video poziva putem 3G mreže, HTML browser, 5-megapikselnu kameru s optičkom lećom Schneider-Kreuznach i podršku za Wi-fi.

Kako se navodi u saopćenju uspješne kompanije iz Južne Koreje, početna cijena novog mobitela vrhunskog dizajna iznosit će 600 eura, a do kraja 2008. godine bit će dostupan preko glavnih mobilnih operatera širom Italije, Velike Britanije, Njemačke, Španije i Nizozemske.

Krajem septembra je objavljena informacija kako je širom svijeta ukupno prodano čak milion primjeraka mobitela, koji je spoj LG-ove tehnologije i Pradinog dizajna, što je odličan uspjeh s obzirom na činjenicu da se prvi LG Prada mobitel u prodaji našao u proljeće prošle godine.