Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stala prodaja novih računara, pa Microsoft hoće da natjera raju da zbog Win 11 kupuju novi hardver
Nije to ništa novo. To radi i Apple godinama.
i ne moze na stariji malo komp, trazi min 8 gen a to nije bas jeftino
Znaci stavis jabuku i eto ga IOS
Windows Vista i danas ima ljepsi izgled nego ova 11
sranje od sistema
Cao intelektualac
Apple nadodradjuje svoj OS otkako postoji na jedno dugme - update. Ne ganjas drivere, nego kad zavrsi, samo nastavis koristiti racunar tamo gdje si stao.
Apple ima svoj hardware i to im je kako. Zamisli koliko različitih mašina koristi Windows i tu jednostavno nije moguće uskladiti sve da radi kao kod Apple. Logično! Ali zato je Apple Hardware tako skup. Imam i jedan i drugi. Po meni oba su dobra, sve zavisi od tvojih zahtjeva i kriterija!
Klix, ne radi vam video na Safari browser-u i to vec nekoliko godina
Ne radi ni na operi
Tesko je player podesiti da radi na svim browserima. Treba 3 mozda cak i 5 linija dodatnog koda kojeg se moze naci besplatno i implementirati...
ne pada mi na pamet da kupujem novi racunar, imam i5 3570, 14gb rama_a, gigabyte gtx 1060 6gb, samsung evo 850, znaci komp mete i sad trebam to mijenjat da bi koristio win 11, dok god desetku ne ugase nista od toga.
Samo kupi m.2 pci-e ssd koji je od obicnog ssd-a brzi kolko obicni ssd od hdd-a.
Djeco, učite Linux i spasite se ovog užasa još u pelenama... Isto ko da dobijete virus sa operativnim sistemom... Ne do Bog nikome.
Nije toliko uzasno sa WSL2. Nisam imao jos potrebu bootati u Linux.
Linux ko lada u odnosu na mercedes apple OS
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Probao sam Windows 11 preko Preview. Ok je, može se meni prebaciti i na lijevu stranu kao što je i prije bilo. Dosada nisam ima problema
samo XP