Iste boje, ali drugačiji oblik
10
Microsoft nakon 25 godina promijenio logo
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah, kiksovci se opet na djelu. kocka je trodimenzionalni oblik, dok je ovo na slici kvadrat. dakle: \"Iste boje, ali CETVRTASTIJI oblik\" \"Zadržane su stare boje, a poslagani KVADRATI sada više liče na prozor.\"
Logo je odlican. Mora da su izvukli poentu iz uspjesnog Windows Mobile, koji ima isti ovaj fazon a izgleda jako dobro. Minimalizam rules.
ma logo je isti samo je nadograđen...to radi svaka firma
ko da je u Paint-u radjeno
@hm: Prvo sta raja zna sta je kvadrat, kod nas nema 50% pismenih @Rocco: Ne ovo je logo Microsofta, koji lici na logo Windowsa. @milan: Nisu mijenjali logo nekoliko puta, vec tek sad, pogledaj na njihovoj FB stranici: facebook.com/microsoft
Odoh drk.at
Simple and Clean!
haha kolko je bilo teško smislit ovaj logo xD
Novinar je kreNten. Mjenjali su logo nekoliko puta do sada.
Nema ovdje ništa novog. http://youtu.be/Tw-GGT6900s
pa ovo im je stari logo prije 25 godina
Rocco, nisi u pravu.. ;) Trazi na googlu: \"microsoft unviels new look\"
rocco vam je objasnio neke stvari, hHAHAHAH
Deb1li ovo je logo MICROSOFTA, a on nikad nije imao nikakve boje niti kockice. To na sta vi mislite je logo WINDOWSA! Ovo su promjene Microsoft logo-a kroz vrijeme: http://zapp5.staticworld.net/images/article/2012/08/microsoft-logos-11400697.jpg
Hahhaha E, nek\' si im rek\'o! :D
PA JA BI LJEPSI NAPRAVIO IAKO SAM PRVA GODINA DIZAJNA I MULTIMEDIJE