McDonalds's uvodi besplatan bežični internet

S
Sarajevo-x.com
16.12.2009. u 11:05
0
2
McDonalds's uvodi besplatan bežični internet
0
McDonalds's uvodi besplatan bežični internet
McDonalds je najavio da će uskoro ponuditi besplatan bežični internet u većini svojih restorana u Americi, nastojeći tako da proširi svoju ponudu. Ovim želi dokazati kako nije samo kompanija koja nudi hamburgere nego sveobuhvatniju uslugu svojim korisnicima, piše Chicago Tribune.
Besplatan internet biće dostupan u 11.000 od ukupno 14.000 hiljada lokacija u Americi a ukidanje naknade za njegovo korištenje od 2,95 dolara koja je do sada postojala, desiće se sredinom januara naredne godine. Nakon toga, neće biti limita za njegovo korištenje u restoranima.

'Mi želimo da se ljudi osjećaju ugodno, da sjednu i provjere svoje e-mailove i odu online. Mi smo postali destinacija zbog naših jela i naše kafe, a bežični internet se svakako uklapa u to', izjavio je David Grooms iz Mc'Donaldsa.

Posao sa kafom koji je McDonald's pokrenuo povećao je utrku sa poznatim Starbucksom koji također nudi besplatan bežični pristup internetu. Kafa i McCafe linije pića su poveaćele prodaju u McDonald'su kao i njegov udio na američkom tržištu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: