Skuplji od iPhonea X
26

Limitirano izdanje keramičkog LG Signature košta čak 1.800 dolara

Klix.ba
LG Signature (Foto: LG)
LG Signature (Foto: LG)
Ukoliko uživate u ekskluzivnim i skupocjenim stvarima, novo limitirano izdanje LG mobitela je pravi izbor za vas. Keramički LG Signature izgleda nevjerovatno i košta čak 1.800 dolara.

Okvir novog LG-jevog ljubimca napravljen je od cirkonij keramike za koju iz kompanije tvrde da se ne može ogrebati.

Kupci koji se odluče počastiti ovim skupocjenim mobitelom moći će imati ugravirano svoje ime na poleđini uređaja.

LG je u maloprodaji ograničio broj telefona, tako da ih je moguće pronaći 300 u samo odabranim južnokorejskim prodavnicama. LG Signature daleko je skuplji i od novog Appleovog iPhonea X koji je nedavno pušten u prodaju po cijeni od 1.270 dolara.

LG Signature ustvari izgledao kao keramični LG V30 model. Pokreće ga Android Oreo 8.0 operativni sistem s nekoliko manjih izmjena. Mobitel ima šestoinčni OLED ekran, Qi bežično punjenje i glavnu kameru s f/1.6 otvorom. RAM memorija telefona iznosi šest gigabajta, a interna memorija 256 gigabajta. Uz telefon dolaze i dva para B&O slušalica.

Međutim, mnogi kupci pitaju se da li LG Signature zaista vrijedi hiljadu dolara više od LG V30 modela na osnovu kojeg je i kreiran. Oni dubokog džepa sigurno neće puno razmišljati i brzo će nabaviti keramički mobitel sa svojim imenom na poleđini.

Vezani članci