{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Korisnici Yahoo Maila ljuti zbog redizajna

16.10.2013. u 12:52
0
0
Korisnici Yahoo Maila ljuti zbog redizajna
0
Korisnici Yahoo Maila ljuti zbog redizajna
Novi interface uklonio je funkciju kartica koja korisnicima omogućavala otvaranje više e-mailova u istom prozoru, kao i sortiranje e-mailova prema pošiljaocu. Uklonjeno je i dugme "print", a korisnici se žale da ako su željeli uslugu nalik Gmailu, jednostavno bi se prebacili na Gmail. Prijavljeno je i hiljade bugova.
Korisnici Yahoo Maila bijesni su zbog velikog redizajna koji je uklonio čitav niz korisnih funkcija i navode kako servis sada izgleda kao kopija konkurentskog Gmaila. Za novi izgled krive novu predsjednicu Yahooa, Marissu Mayer.

Korisnici ovog e-mail servisa, njih 275 miliona, neugodno su iznenađeni 8. oktobra sa novim dizajnom. Desetine hiljada korisnika žalile su se na greške i smanjenu funkcionalnost. Velikom broju njih ne sviđa se ni izgled novog servisa.

"Postoji razlog zašto ljudi koriste Yahoo, a ne Gmail. To je bazirano na mišljenju kako najbolje dizajnirati e-mail servis da odgovara korisnicima", piše u jednom komentaru.

Korisnici pišu i kako postoji veliki problem oko korisnosti servisa te da je dizajn "katastrofa", koja je mnoge od njih navela da se zapitaju hoće li nastaviti koristiti Yahoo ili će preći na neki drugi servis.

Na Yahooovim forumima, u posljednjih šest dana, zabilježeno je više od 5.200 žalbi na greške, a veliki broj korisnika krivicu svaljuje na Mayer.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: