Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOM BURAZU JE PAYPAL BLOKIRO 4100 EURA PRIJE POLA GODINE I JOS MU NECE ISPLATITI SJEME IM HEBEM FASISTICKO NIKAD VISE PAYPAL TO JE MAFIA FIRMA OCA IM ISKARAM
E jebi ga sad moram gasit telefon kad idem na spavanje jer pricam u snu pa da ne uplatim neke gumene lutke iz kine
hahahah zna biti belaj to kad pricas u snu... ;-)
Ma hoce li taj PayPal ikada poceti da BiH gradjanima isplacuje pare kao i ostalima, a ne da ih drzi 30 dana kao neko osiguranje? Hebo vas PayPal, nikakve ozbiljne koristi od njega, čifutska posla. A i mi ko su*** svemira, zajedno sa Srbijom, samo mi moramo cekati pare. Imam druga, covjek prodaje neke sitnice preko eBay-a, jadan se osusi dok dobije pare na racun.
Pa logicno da ce drzati, takva je politika PayPala i Ebaya u slucaju prevare ili slicno da se pare mogu povratiti. Inace oslobode se za 22 dana.
Nije istina. Pitaj Talijana ili Austrijanca ili Kineza. Nema toga. Zato i postoji politika zastite kupca na eBayu ali to nema veze sa zadrzavanjem novca. To je slucaj samo sa BiH i Srbijanskim gradjanima, bilo i sa HR dok nisu usli u EU.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Normalno, sa ajfona. Nema na mom handroidu.
Licno mislim I phone , Smart telefoni, Ne salji te novac ni kupujte nista preko tel. Hvala Bogu imate noge ili auto. Otidite u kupovinu radi sebe . Sve ima svoje razloge pa telefoni😃
Da ti prvo nauči pisati pa tek onda pričaj o iPhone-u.
jbt koja inovacija, odoh kupit sebi dva odmah..