Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja prodo sreca cim.je samsung 8 izasao i uzeo za 1 euro na ugovor rahat sam mogu vam reci
Imao sam od iphone 4 do 7ce  samo iphone 5smi je naj bolje lezao
Ipak je jabuka protruhla.
Eto vam ga sad
Ovdje je greska u tekstu, ljudi vise nece mijenjati baterije, vec mobitele. Vi ste se pokazali. Nakon deset godina koristenja Apple, potrosenih nekoliko hiljada maraka kod kupovine novih uredjaja u tom periodu, i prevare koju ste napravili prema svima nama, od ove godine, lijepi Huawei ili Samsung. Nikada vise od ovih prevaranata, ne bih nista uzeo...
Dugo ti je trebalo ..
Iphone 4 kad je izasao naj bolji i naj ljepsi telefon mozemo se mi lagat al jabuka je jabuka 
brate moj, budaletine mogu samo dati 2200KM za telefon, koji će apple ionako usporiti kada izadje nova generacija. uzeo sam skoro mi6, koji je vrh sto se tice izrade.
@Netixba Oni vide jabuku i odma je najbolje na trzistu, nema tu price, to je problem.
Dobro receno, za svoje pare mozes sta hoces, kad ih nemas onda se prilagodi i pokusaj "sebe ubijediti" da je to sto ti mozes "najbolje" i da si "pametan" hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne mozes posjedovati Iphone i biti pametan istovremeno, ali nikako.
@CDD Nije do toga. Da zelim, uzeo bi ga, novcano mi zaista nije problem, ali necu dati pare za nesto nekvalitetno, sto mogu dobiti jeftinije. Nisam nikada imao komplekse da kupim drugu marku, ukoliko mi nosi kvalitetnije koristenje, nekako mi je to normalno, ali je izgleda do mene.
@CDD Ti opet o finansijskom.. Nije mi svejedno ni marku potrositi na nesto beskorisno i kad imam, ako je tebi onda nesto nije uredu.