{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Korisnici Instagrama odsad mogu postavljati ankete

5.10.2017. u 08:32
8
15
Korisnici Instagrama odsad mogu postavljati ankete
8
 
Instagram je predstavio novu opciju uz koju korisnici ove društvene mreže mogu kreirati ankete na njihovim Storiesima. Na ovaj način ne morate sami donositi odluke jer možete svoje pratitelje pitati za mišljenje.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Naime, nova opcija "Poll" nalazi se na Instagram Stories. Anketa izgleda tako da možete postaviti pitanje vašim pratiteljima te im ponuditi dva odgovora koja mogu biti tekstualna ili čak u obliku nekog emotikona.

U svakom trenutku ćete moći pogledati koliko ljudi je vidjelo vašu anketu, ko je glasao te kako izgledaju ukupni rezultati ankete. Također će i vaši prijatelji moći vidjeti rezultate ankete odmah nakon glasanja.

Uvođenjem anketa, Instagram ima za cilj učiniti opciju Stories još atraktivnijom i interaktivnijom. Na ovaj način, kako kažu, pred očima korisnika neće tek tako prolaziti neki sadržaji sa Storiesa jer će se zadržavati na anketama.

Pored ankete, Instagram je uveo i više boja za tekstove na Storiesima te mogućnost poravnanja tekstova i emotikona, što su korisnici dugo čekali.

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: